Οι αξίες μας

oi-aksies-mas

Το όνομα Digital Control να γίνει συνώνυμο του Ποιοτικού και Απαιτητικού Αυτοματισμού του Ανελκυστήρα.

Οι αξίες μας

Έχοντας το παραπάνω όραμα ορίζουμε σαν βασικές αξίες μας τις κατωθι

  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το πρώτο και μοναδικό που μένει αδιαπραγμάτευτο είναι η ασφάλεια των πελατών / χρηστών των προϊόντων μας
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Συνέχεια βρισκόμαστε σε ρυθμό και δρόμους ανάπτυξης. Οι συνεργασίες μας, η άμεση και βαθειά εμπλοκή με την καθημερινότητα, ο αγώνας να είναι πάντα ικανοποιημένοι οι συνεργάτες μας, τοποθετεί την ανάπτυξη και την εξέλιξη μας ως μονόδρομο.
  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ & ΜΕΡΑΚΙ: Σεβόμαστε, υπολογίζουμε και αγαπάμε τον άνθρωπο. Επιβραβεύουμε κάθε προσπάθεια ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Κάνουμε τη δουλειά μας με μεράκι και αυτό είναι το κλειδί για τα αποτελέσματα.
  • ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ: Θεμέλιος λίθος στις σχέσεις μας. Επικροτούμε και πάντα λέμε την αλήθεια μη ανεχόμενοι τίποτα άλλο. Μόνο οι ειλικρινείς σχέσεις είναι οι ποιοτικές και μακρόβιες σχέσεις

Με γνώμονα τις αξίες αυτές όλοι μας στην Digital Control εργαζόμαστε υπεύθυνα τοποθετώντας κάθε μέρα που κυλάει ένα λιθαράκι για την επίτευξη του στόχου μας που αποτελεί και το όραμα μας.

Από την δημιουργία της η DIGITAL CONTROL έχει θέσει σαν όριο στις σχέσεις με τους πελάτες-συνεργάτες της μια «συμφωνία ποιότητας» και ταυτόχρονα «συμφωνία ευθύνης». Αυτό σημαίνει για εμάς ακατάπαυστη ανάπτυξη και για τους συνεργάτες μας συνεχή λήψη πιο βελτιωμένων προϊόντων και υπηρεσιών.