Εταιρικό Προφίλ

digi-logo

Η Digital Control ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το Νοέμβριο του 2011 και ιδρύθηκε από ανθρώπους που βρίσκονται επί σειρά δεκαετιών στο χώρο του ανελκυστήρα με εξειδίκευση στον αυτοματισμό.

Οι άνθρωποι της Digital Control είναι από τους πρωτοπόρους που έφεραν και έκαναν γνωστό τον ηλεκτρονικό πίνακα στην Ελλάδα και στη συνέχεια προχώρησαν στην κατασκευή και εφαρμογή της προκατασκευασμένης ηλεκτρικής εγκατάστασης θαλάμου-φρεατίου.

Γνωρίζοντας την επιστήμη των ηλεκτρονικών και του ανελκυστήρα από τη θεωρητική και πρακτική τους πλευρά, τολμούμε να πούμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης προϊόντων, άρτιων και σύγχρονων τεχνολογικά, με φιλικότατη χρήση από τον εγκαταστάτη.

Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η πλήρης συμμόρφωση με ευρωπαϊκά πρότυπα και η άριστη τεχνική υποστήριξη έχουν κάνει τη Digital Control μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο των αυτοματισμών.

Η Digital Control είναι μία ελληνική εταιρία και έχοντας επίγνωση της ιδιαιτερότητας των δύσκολων καιρών που βιώνουμε όλοι μας, δεν πρόκειται να κάνουμε διαφήμιση στις τιμές μας, όπως είθισται στις μέρες μας. Θέλουμε να έρθετε να μας γνωρίσετε από κοντά. Αυτό που σας υποσχόμαστε είναι ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας κάνοντας τη διαφορά σε όλους τους τομείς.